Apróhirdetési oldalon találtam házat a főnökömnek

A főnököm néha a legfurább feladatokat bízza rám. A legutóbb kitalálta, hogy el akar költözni egy nagyobb házba, de nincs ideje keresgélni az ingatlanos oldalakon, úgyhogy nézzek ki neki pár ingatlant, ami esetleg megfelelne.

Először semmi ötletem nem volt, hol is keressem a házat, és el is meséltem a férjemnek, amikor hazaértem a munkából, hogy milyen lehetetlen feladatot adott a főnök. Erre ő azt mondta, hogy meg kéne néznem egy apróhirdetési oldalon, ott találnék megfelelő házat.

Először furának tartottam az ötletet, de aztán tényleg felmentem a nextapro oldalra, és láttam ott egy csomó szuper hirdetést ingatlanokhoz. Nagyon könnyű volt navigálni közöttük, mert egyrészt az ingatlan kategória fel volt osztva további kisebb kategóriákra, mint a garázs, a lakás, a nyaraló, a családi ház. Ezek közül csak az utolsót kellett kiválasztanom, aztán választhattam a megyék között, hogy hol legyen az ingatlan. Vagy azt is beírhattam, hogy eladó lakások budapesten, és kijöttek a találatok.

Utána már csak el kellett olvasnom a leírást, megtalálni, hogy van-e olyan ház, ami pont olyan méretű és elosztású, amit ő keres. Én is meglepődtem, hogy mennyi találat jött ki, és egész szép házak is voltak köztük. Persze a hirdetésekhez voltak képek is, így azok alapján is tudtam válogatni.

Plusz előny, hogy közvetlenül az eladóval lehet felvenni a kapcsolatot, ez olyasmi, amit tudtam, hogy a főnököm értékelne. Végül több lehetőséget is sikerült találnom, és a főnök még meg is dicsért, hogy találékony voltam.