Csapatépítés a Balatonnál

A jövő hétvégére csapatépítést szervezünk. Egy Balaton-parti szállodába megyünk, ahol vár majd minket egy tréner, vagy hogy is nevezik azokat, akik az ilyen hétvégéket koordinálják. Külön kérésünk volt számára, hogy ne zsúfolja tele az egész napot programokkal, had pihenjünk, fürödjünk és élvezzük a szálloda által kínált lehetőségeket. Teljesen készségesen beleegyezett, mondta, hogy semmi akadálya. Azt viszont felvetette – és mi el is fogadtuk –, hogy tegyünk egy kirándulást Badacsonyba. Nincsen túl messze, ott pedig szervez nekünk egy jó kis borkóstolót, az mindig feldobja a hangulatot. Remélem, hogy a kollégák majd vissza tudják fogni magukat, mert nincs kedvem részeg embereket istápolni.

szemelyszallitas

Már csak a személyszállítás problémája maradt hétfőre, amit még le kell fixálnom. Több cégtől is kértem ajánlatokat, de az utolsó – ráadásul az, amelyik a legjobbnak ígérkezik –, hétfőre ígért egy pontos összeget és a feltételeket. Természetesen busszal fogunk menni, a vonatot nem tartom jó ötletnek és az autó sem praktikus, ráadásul, ha már csapatépítés, akkor az utazás is legyen közös, nem de?

Az a szerencsém, hogy a főnököm teljes mértékben megbízik bennem, úgyhogy szinte minden részletet én szervezhettem meg, ami nekem inkább szórakozás, mint munka, ugyanis régen voltak rendezvényszervező-ambícióim is. Egyébként már várom a jövő hétvégét, remélem a többiek is élvezni fogják ezt a kis kiruccanást.