Elhagyott térdvédő a recepión

Ma délelőtt bejött hozzánk egy srác, hogy a szálloda parkolójában árválkodik egy motoros térdvédő, láthatóan teljesen gazdátlanul. Nem tűnt úgy, mint amit kidobtak, sőt szinte vadi újnak látszott, alig volt rajta egy-két kisebb karcolás.

Betettük a recepcióra, más ötletünk nem nagyon volt, és megkérdeztük azokat a vendégeinket, akikről tudjuk, tudni véljük vagy legalább sejtjük, hogy motoroznak, hogy nem hagyták-e el. Eleddig nem járt sikerrel a kutatómunkánk. Őszintén szólva pedig túl sok motoros nincs is jelenleg a szállodában, úgyhogy igazán nem értem, hogy honnan kerülhetett oda ez a térdvédő.

Tudom, hogy ez most nem egy túl izgalmas téma, de most ezt dobta a gép. Az uborkaszezonban egyébként sem szoktunk bővelkedni az izgalmasabbnál izgalmasabb sztorikban, a személyzet egy része ilyenkor kapja meg a szabadságát, úgyhogy „csupán” folynak egymás után a mindennapok, kissé eseménytelenül.

Jövő héten egyébként én is pihenek egy kicsit, úgy érzem, már nem árt, mert a karácsonyi egy napos szabadságom, azaz szabadnapom óta nem sokat pihentem. Azt az egy napot sem nevezném túl pihentetőnek, de persze több volt, mint a semmi. Ezzel zárom soraimat, legközelebb igyekszem valami izgalmasabb történettel jelentkezni.