Főnököm tanácsa és az új polcrendszerünk

Férjemmel nemrég vásároltunk egy házat vidéken. Nagyon kis takaros, és nem sok idő bejutni a munkahelyemre se. Azonban a költözés óriási káosszal járt. Mindketten ragaszkodunk a tárgyakhoz, mindenhez valami személyes emlék fűzött, így nagyon nehezünkre esett megválni bármitől is. Mivel a garázs elég nagy, és bőven marad még hely, ha beparkolunk az autóval. Ezért úgy határoztunk, hogy azokat a tárgyakat, amiket meghagyunk emlékbe, berakjuk a garázsba. Bezacskóztuk, azonban nagyon nem mutatott jól az a sok dolog ott a sarokban, minden egy rakáson.

Törtük a fejünket, hogy hogyan oldhatnánk meg azok elrendezését, azonban semmi ötlet nem jutott eszünkbe. Szekrények megvásárlására gondoltunk, azonban nagyon drágák lettek volna a mi költözés utáni büdzsénknek, így lemondtunk róla. Egyelőre, ott hagytuk a sarokban.

Tovább teltek mindennapjaink, dolgoztunk, tettük a dolgunk. Egyik nap a munkahelyemen, azt a feladatot kaptam, hogy elmenjek a cégünk raktárába, és egy szerződést hozzak fel, amit a raktárban aláírtak. Ezt meg is tettem, kocsiba ültem és elvezettem a raktárig. Először rossz felé fordultam, és egy plusz kört tettem, ugyanis sosem jártam még ott, de végül csak megérkeztem a raktárhoz.

Óriási hangár volt, tele polcrendszerekkel. Habár meg voltak jelölve a sorok, én seperc alatt eltévedtem volna ott. Még szerencse, hogy a portás elvezetett a megfelelő helyre, ahol összeszedtem a papírt, és már indultam is vissza az irodába.

Út közben azon gondolkodtam, hogy a polcrendszer nem lenne rossz megoldás számunkra sem. Elég átláthatóvá tenné dolgainkat, de még is rendszerbe lenne szedve az egész.

Felmentem a főnökhöz, átadtam neki a papírokat, és mivel elég jó kapcsolatot ápoltunk, tanácsadást kértem tőle. Elmondtam a mi esetünket, és hogy láttam a polcrendszert, ami a raktárban van. Mit gondol róla.

Csak ajánlani tudta. Salgó polc ár is nagyon kedvező, könnyen összeszerelhető, ugyanis csavar nélküli megoldást alkalmaztak. Állítása szerint nagyon strapabíró, hiszen soha nem jelentették még a raktárosok, hogy bármi gond lenne vele, pedig igencsak igénybe vannak véve.

Salgó polc ár

Nem is kellett több. Amint hazaértem, megbeszéltem férjemmel és már rendeltük is a polcrendszerünket, ami pár nap múlva meg is érkezett. A beszerelés után elpakoltunk, és mintha más helyiségbe léptünk volna be. Sokkal kellemesebb volt a hangulat bent, és mi is jobban éreztük magunkat, hiszen egy problémát megoldottunk, ami nyomta a lelkünket.