A főnököm új mániája a mixertanfolyam

A főnökömnek igazán különös ötletei vannak, amit valamilyen oknál fogva rendszeresen megoszt velem. Most éppen azt vette a fejébe, hogy elmegy egy mixersuliba. Senki ne kérdezze meg, hogy honnan jött az ötlet. Szerintem az csak úgy kipattant a fejéből, mint ezernyi más – néha egészen hasznavehetetlen – elképzelés. Szóval, ezentúl szerdán és pénteken mixertanfolyamra jár majd… Próbáltam én is lelkes arcot vágni, amikor láttam, hogy lelkesedik az ötletért, de nem biztos, hogy egészen őszintére sikerült.

A menzán pedig újfent változtatások vannak. Persze tudom, ez legyen a legnagyobb gondom az életben, de eddig vettél egy poharat az ebéded mellé és korlátlanul ihattál, amennyit akartál. Na, ezt most megszüntették, pedig nem hiszem, hogy olyan rosszul állna a cég szénája. Az már másik kérdés, hogy szerintem a szakácsot is lecserélték, mert eddig nagy és finom adagok közül lehetett választani, most pedig vagy keveset vagy rosszat eszel. Remélem, hogy a főnökségnek is feltűnik a dolog, és sürgősen változtatnak a dolgon, mert ez így mégsem állapot.

És ha már ilyen óriási problémákról van szó: a hozzánk legközelebb eső lift már egy hete nem működik… Pedig, ha a vezérigazgatónak is a közelünkben lenne az irodája, egészen biztos, hogy már az első napon megjavították volna. De sajnos nincs ekkora szerencsénk…